αρχική | επικοινωνία
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
GALLERY
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΜΟΝΤΕΛΑ
Segway
Q Πως αισθάνεστε οδηγώντας ένα Segway PT;
A Οδηγώντας το Segway PT βιώνετε μία εμπειρία που δεν έχετε αισθανθεί ποτέ. Μόλις ανεβείτε το ένστικτό σας θα είναι να ισορροπήσετε, μα άμεσα θα καταλάβετε ότι το Segway PT ισορροπεί από μόνο του. Λυγίστε λίγο προς τα μπρος και θα δείτε το Segway PT να κινείται, ενώ ανταποκρίνεται στις κινήσεις σας και πηγαίνει εκεί που του λέτε να πάει με την κίνηση του σώματός σας. Η αίσθηση είναι φυσική, πολύ cool και γρήγορα γίνεται προέκταση του σώματός σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει το εγχειρίδιο χρήσης προτού ανέβετε σε ένα Segway PT
Q Πως κινείτε και πως ισορροπεί;
A Το Segway PT χρησιμοποιεί "LeanSteer" τεχνολογία για να σε πάει στον προορισμό σου. Απλά, αν κινείτε το τιμόνι "LeanSteer" δεξιά ή αριστερά, το Segway PT ανταποκρίνεται άμεσα και σας πάει στην κατεύθυνση που εσείς θέλετε!
Q Το Segway PT είναι πιο αποδοτικό από το μέσο όρο αυτοκινήτου;
A Ναι είναι πάνω από 10 φορές πιο αποδοτικό και 3 φορές πιο αποδοτικό από οποιοδήποτε μηχανάκι. Με μηδέν ρίπους και χωρίς κινητήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εσωτερικούς χώρους. Χρειάζεται μόνο λίγο ρεύμα να επαναφορτιστούν οι Lithium Saphion μπαταρίες του.
Q Χωράει το Segway PT στο port baggage ενός αυτοκινήτου;
A Ναι χωράει στα περισσότερα, συν ότι το τιμόνι αφαιρείτε εύκολα για τη μεταφορά του. Επίσης, το τιμόνι ρυθμίζετε στο ύψος και προσαρμόζετε για την ανάγκες του κάθε οδηγού.
Q Ποια είναι τα όρια αντοχής βάρους του Segway PT;
A Το ελάχιστο βάρος ενός οδηγού πρέπει να είναι 40 κιλά και το ανώτερο όριο βάρους ενός οδηγού, συμπεριλαμβανομένου και του φορτίου, δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 120 κιλά.
Q Πόσο γρήγορα μπορεί να πάει ένα Segway PT;
A Το κάθε Segway PT έρχεται με 2 προρυθμισμένες ταχύτητες. 13χλμ/ώρα για αρχάριους και όριο 20χλμ/ώρα για τους μη.
Q Τι αυτονομία έχει το Segway PT;
A Συνολικά έχει μέγιστη αυτονομία μέχρι 40χλμ, αλλά εξαρτάτε από το βάρος του οδηγού, από τον τρόπο οδήγησης, από την μορφολογία του εδάφους και από το μοντέλο Segway PT που έχετε. Θα εκπλαγείτε πραγματικά όταν διαπιστώσετε πόσο μεγάλη αυτονομία σας προφέρει το Segway PT.
Q Πως φορτίζετε ένα Segway PT;
A Απλά μπαίνει στην πρίζα και χρειάζεται 8 ώρες περίπου για να επαναφορτιστεί πλήρως. Το κόστος είναι λιγότερο από μία εφημερίδα.
Q Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Segway PT στη βροχή;
A Ναι. Το Segway PT είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να λειτουργεί και να χρησιμοποιείται σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Q Τι είναι το Segway χαμόγελο;
A Είναι το χαμόγελο που φοράει ένας οδηγός του Segway PT. Το Segway PT είναι παραπάνω από ένα απλό προϊόν. Το Segway PT σας παροτρίνει να μετακινήστε μέσα στην πόλη ή στην εξοχή πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και πιο έξυπνα, εξοικονομώντας χρόνο και σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία που δεν θα αισθανθείτε πουθενά αλλού. Δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμαι; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το Segway PT και θα φορέσετε και εσείς το Segway χαμόγελο!
© 2009 - 2018 | Segway Greece || All rights reserved
XTML 1.0 CSS